söndag, juli 25, 2010

ALL-IN!

Spenderade en timme på Trästockfesivalen, såg Väärt och strosade runt lite. Men det ryckte i party-nerven och vi gav oss av hemåt igen, bara för att gå till bästa fd arbetskamraten Johanna på kanske årets roligaste förfest. Och när 2011 års sommarplåga "Röka, kröka, pöka" spelas på radio, ska ni veta att det var den här kvällen den låten skapades.
1. Vilken fantastisk deodorant. Attactive! 2. Finn tre fel? 3. Det kom två Boden-pojkar genom brännässlorna under Johannas balkong. De gav oss blommor. Romaniskt. Eller nått. 4. Vet inte om "Finn tre fel" räcker här. Finn femton fel?
.
Drog vidare på Station 8 där allt bara var fucking fantstiskt. Typ en topp-5 kväll ute. Inte lika roligt väl hemma igen, men det tar jag i ett eget inlägg. Lille hunden då... Så från en finfin förfest till en fucking fabulous fulkväll på krogen.

1. Klassiker. Överexponerad, skelögd och med en cosmopolitan under näsan. Check! 2. Leopardfläckiga klubben, check! 3. Samarbete, check!
.
Även om bilderna säger annat så var jag fan snygg igår. Spetsklänningen från systers bröllop svarta kilklackar, sotade ögo, lösögonfransar till evigheten och ett jäkla burr på skallen. Jag gillar't!
.
Men snart är helgen med Marty över. När hon vågar rulla bilen hem söderut igen det vill säga. Det var kul så länge det varade!

__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: