onsdag, juni 02, 2010

syskonkärlek

I Christer på P3 hade de en programpunkt idag om syskonkärlek. Sådan som är lite elak. Storebröder som stängt in lillasyster i torktumlaren och startat den. Eller hon som i två år blev lurad av sin syster att hon var adopterad. Historierna var många.
.
Min syster är 4½ år äldre än mig. När jag var liten så var hon min stora idol - och jag hennes plågoande. En gång bad hon mig lägga mig på gräsmattan. Jag gjorde som hon sa. Hon bad mig flytta efter en bit. Jag löd genast. Hon bad mig rulla runt, jag gjorde det med glädje. Rullade, rullade, rullade. Till hon började skratta. Vi hade nämligen hundar. Hundar äter och hundar blir bajsnödiga. Och bajsar. I det var på exakt ett sådant ställe hon bad mig rulla..
__________________________________________
Viktoria

1 kommentar:

Lina sa...

Det bästa var ju ändå killen som satte en port-it lapp i pannan på sin avsvimmade bror "ingen fara, han vilar bara" :-D

Haha, det är inte lätt att vara det yngre syskonet...har jag hört...av mina småbröder ;-)