söndag, juni 20, 2010

storasysters möhippa!

Vilken kanondag vi hade. Vi åt, umgicks, myste, tränade och dansade på krogen.
Peelade och feelade med Helle. Men mest av allt hade vi nog trevligt.
1. Brunch hos Maria, en underbar krämig pastasallad med kyckling och bacon, tillsammans med exotiska frukter och Marias underbara nybakade foccacia. 2. Chokladdoppade jordgubbar till efterrätt. 3. Snacks och tilltugg. Hummus, grönsaksstavar, Katarinas grymma chevreostrullar med pinjenötter och ruccola. Oliver, kex och tandpetare som spetsade bitar av fetaost och vattenmelon. 4. Sushi i enorma mängder, tog mig nästan två timmar att rulla. 5. Nattamat på Kungsgrillen.


1. Brunchande i Ursviken. 2. Syster har just fått en börs full med pengar att shoppa för. 3. Maria äter sushi för första gången. 4. Middagsgäster. 5. Systern fick cosmopolitans.
1, 2, 3, och 4. Bodycombat på Friskvårdskompaniet (där vi även spenderade kvällen) med instruktören Josse. Tror inte att jag är den enda med träningsvärk idag..
Delar av sällskapet gick vidare med den blivande bruden till Station 8, där det var både lång kö och regnigt. Och nu vet jag att man kan rymms ganska många under ett enda paraply när man trängs i en tillsynes oändlig, långsam kö.
.
Tack alla som hjälpt till med det här, gjort dagen möjlig. Och tack för att så många kom!
.
Nu är det bara bröllopet kvar, nästa helg. Efter det, då ska jag sova. Sova, sova, sova..
__________________________________________
Viktoria

1 kommentar:

elin sa...

sv: snygg som få skulle jag vilja säga ;) hah