fredag, juni 11, 2010

oh what a night!

Det blev en otroligt lyckad kväll i stugan med de medarbetare från Målericentralen som hade möjlighet att vara med. Vin, öl, cigaretter. En massa god mat, bastu, bad och många svordomar. 1. Min nya favoritring från H&M, nagellacket Bella's choice, rödvin och en cigg. Bra start. 2. Mindre bra fortsättning då jag misshandlade ett av mammas fina vinglas. FÖRLÅT MAMSEN!
1. Mat i stora lass. 2. Fantastisk kvällsol - vi hade i alla fall tur med vädret. 3. Jag ber om ursäkt pappa, men du är den enda jag känner som bastar med sina vanliga promenadskor. 4. Hördes många konstiga svordomar från vattnet - 11 grader varmt! 5. Sightseeing i Furuögrund Hamn. 6. En enda tapper målare vågade sig ut med "Nollan", och lyckades dessutom hålla sig relativt torr. Jag tyckte nästan att störstbror körde som en kärring.
.
Åkte hem med störstbror redan vid tio, trots den mycket mycket trevliga kvällen. Vi ska båda upp tidigt imorgon, för att styra kosan mot Vännäs och hundutställning! Håll tummarna för Vilddjuret imorgon!
__________________________________________
Viktoria

Inga kommentarer: