onsdag, juni 09, 2010

long long time ago

En bra kväll. En mycket bra kväll. Mrs Jackson har efter sina fyra år over there bara blivit ännu sötare och ännu mysigare. Om det nu är möjligt.
Jag glömde dock äta middag innan sällskapet kom, men mina brödbitar med chevrecreme och rödvin känns som en lämlig middag ändå. Och den där marzipanfyllda chokladkakan var fucking fab, den blev kanon som efterrätt.
.
Bra pli på mina vänner verkar jag ha - fick en krukväxt av amerikanskan! Fler får gärna komma med blommor - med lite tur överlever de sålänge mamma är hem dag dagligen. När kom går på semester kan jag inte längre garantera något.
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

finaste du! tacktack för att du stöttar köper och känns som en äkta vän i vått och torrt victoria!

massa kram!

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

hahaha tänk att ett ord kan bli så fel eller få helt motsatt innebörd bara genom att tappa en bokstav..men tja..du fattade nog att det var stöttande jag ville ha sagt..
kramar sötis!