tisdag, juni 01, 2010

i've got carried away

Solglasögon, Chanel. Tisha, Avanna/James&Marilyn. Sjal, H&M. Jeggings, Vero Moda.
Väska, Accent. Skor, Zara (ännu en premiär, love love love!)
.
Jag, Cams och två av hennes systrar mötte upp för Waynesfika/middag och bio ikväll. Jag älskade filmen! Eller, inte filmen egentligen. Men kläderna. Känslan. Lyxen. Flärden. Däremot kan jag bli galen på hur Carrie pratar. Hon är lite som en.. typ smått utvecklingsstörd plastikkirugerad porslinsdocka. Om ni ursäktar min icke PK-het. Eller, PC som de sa i filmen.
Tack girls för en bra kväll!
Jävligt underhållande att sitta bredvid
någon som är så panikpryd som min stolsgranne.
__________________________________________
Viktoria

1 kommentar:

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

hmm vi har nog nån connection ;)