onsdag, juni 02, 2010

i'm no kissie

Jag är uppenbarligen ingen Kissie. Shit vilka trädstockar till lår jag har! Och någon retuchering kommer inte på tal - och det enbart för att jag är lat. Och okunnig. Annars kanske även jag retucherat bort halva låren och högt och ljudligt deklarerat att det är äcklig med feta lår. Som Kissie, ungefär. Fast med äkta hängochslängtuttar istället för hennes jäkla stoppljus. Hämtade ut ett H&M-paket i eftermiddag. Hade helt glömt bort vad jag hade beställt, blev lite julafton av det hela. Öppna paket, hurra hurra! Tunika, linne, kaftan, superduperring och halsband. Plus ett par svara shorts, men de får ni inte se. Inte förän jag fått lite färg. Både blek och fet är inte direkt någon turn-on. Ha!
.
Måste verkligen sova nu. Mina ögon håller på att falla igen.
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Johanna - MyShoebox.se sa...

Jag väntar på ett paket vilken dag som helst, och halsbandet är med där :)