söndag, juni 27, 2010

herr och fru

Bruden hade famnen full av barn och glömde sin brudbukett i sakrestian. Prästen missade en av låtarna som Emma och Petter skulle spela under vigseln, och jag drog i tystnad av en harang som varken passar sig i ett kapell eller är lämpligt att säga om en präst. Men släppte det genast - jag menar, vad kan jag göra åt saken? Shit happens, lixom.
Annars gick allt fantatsisk bra! Vädret blev, efter en galen åskskur på förmiddagen kanonbra. Kocken lagade grym mat. Spriten flödade. Skratten spred sig och benen kunde inte stå still på dansgolvet.
.
Det var helt enkelt en suverän fest med lekar, spex och många glada miner. Tack alla som kom och förgyllde den här dagen för min syster och Robert - och tack för alla komplimanger jag fick!
Världens största grattis till brudparet!
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Johanna - MyShoebox.se sa...

Åh, vad fina de var!