torsdag, juni 17, 2010

gokartqueen?

Jag är inte lika bra på gokart som jag borde vara. Eller, som jag tycker att jag borde vara. Hade en bästatid på 54,38 tror jag, drygt tre sekunder sämre än Susannes bästa heat, som tog henne till finalen!
1. Susanne, Anna & jag. 2. Lycklig i min fina overall. 3. Susanne redo för finalen! 4. Susanne in action, som här leder över vår restaurangchef. Tyvärr kom han om henne tillslut.
.
Efter gokarten åkte vi vidare till ett ställe på Anderstorp - där jag är säker på att det är kvar rätt många forfarande. Men jag ska jobba imorgon och väckaren ringer klockan 06.00 - jag behöver min skönhetssömn.
1. Vinnaren Adam uppvaktas av restaurangchefen. 2. Susanne och Marielle, champagne i solen kan man förtjäna ibland. 3. När man fyller femtio får man övedrleva vissa pinsamma saker. 4. Snygg som fan.
.
Nu är jag sjukt trött. Ska sova som en klubbad säl i sex timmar nu, har svårt att hålla uppe ögonen. Sov gott alla!
__________________________________________
Viktoria

Inga kommentarer: