söndag, maj 30, 2010

västerås

Jag hade en ganska bra dag i Västerås, även om jag var alldeles hysterisk trött. Sittvagn på tåget på vägen ner var ingen höjdare, blev inte så mycket sömn.
.
Kom fram tidigt på morgonen, strax innan halv åtta. Gick på First Hotel och åt frukost, välinvesterade slantar. Satt i nästan två timmar och smååt och läste min bok. Bra start på dagen!
Lekte turist på förmiddagen. Åkte till skolan. Intervjuades. Åkte tillbaka in till stan. Shoppade lite. Fikade och höll samtidigt på att somna på Coffeehouse by George. Åt årets värsta kaloribomb, gav mig lite snabb energi. Gick en vända till i affärerna, och bestämde mig för middag.
.
Det var ett problem! Det fanns riktigt många restauranger inne i stan som verkade bra, men det var fredagkväll och jag ville äta tillsammans med min bok (Roslund/Hellströms senaste) i lugn och ro. Inte bland trubadurer eller fulla after workare. Hittade tillslut en liten italiensk resutaurang som uppfyllde mina krav. Al Forno. Åt buffalomozzarella med tomat och basilika till förrätt och pasta med kyckling, färska tomater och gräddsås till varmrätt. Drack två glas vin och tog det väldigt lugnt.
.
Hade liggvagn på tåget på väg hem. Somnade strax efter att jag klivit på och vaknade i Umeå. Nu väntar jag bara på resultaten av dessa två sökta utbildningar... Am I in or not?
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: