fredag, maj 21, 2010

stockholmstrippen i bilder

Två dygn i 08-land är alldeles lämpligt. I alla fall med tempot jag har haft under resan. Men vilken resa! Har verkligen haft två kanondagar! Och vilket väder..
.
Mötte upp min söta lilla anka, Annika för en thailunch tillsammans. Fröken i sin tjusiga jobboutfit. Världens bästa mäklare, kanske?
Blev dessutom mäkta avundsjuk på frökens skor, med de fina fina röda sulorna.
Hello Mr Louboutin, wanna move in with me?
Avslutade onsdagen hemma hos en faster och drack vitt vin och åt räkor med henne och min kusin i deras drömhem. Ett putsat litet hus som liksom växer i en liten slänt som är likt en midsommaräng. Och sjön. Och lilla bryggan. Ja, hela stället var så underbart.

Spenderade hela torsdag i Norrtälje på skolan jag sökt. Informationsmöten, gruppintervjuer, enskilda intervjuer. Guidad tur runt Campus Roslagen och studentbostäderna. Och prov. USCH! Engelskauppsats, matteprov och ett samhällsprov med lite inriktning mot resor. Pinsamt. Jag är läskigt dålig på matte och samhällsprovet kändes som ett skämt. Men jag visste i alla fall var ishotellet låg..
.
Åkte in till Stockholm igen efteråt, mötte upp Blondie. Tunnelbana hem till henne och lite hundmotion vid strandpromenaden i Sundbyberg.
Fina Hekla
.
Middagen åts på O'learys uteservering i Sumpan, med en kall cider och några cigaretter i solen. Hade svettats och stressat så mycket att jag inte ätit mer än en bulle och ett äpple under dagen, och var vrålhungrig och tryckte i mig nästan hela min stek.
Kvällen avslutades med smågodis och en film i soffan, då jag och Stina snyftade ikapp. Klev upp tidigt som attans imorse och åkte ut till Arlanda, checkade in och tryckte i mig en McDonald's frukost innan jag klev på planet, somnade, och vaknade 85 mil längre norrut.
.
Borta har varit ruskigt bra,
men hemma är ändå helt enkelt bäst!
__________________________________________
Viktoria

1 kommentar:

Kat sa...

Åhhh lyckliga henne som får springa omkring i Louboutins!