fredag, maj 21, 2010

shoeshopping

Jag köpte fem (!) par skor i Stockholm. Dock bara två som riktigt räknas. De sista tre var små löjliga tygskor, betalade 200:- för alla tre - och jag hade ont i fötterna och var då i stort behov av tygskor.
Övre paret är från Zara, ett par kilklackar som jag dregglat länge över. Äntligen! De nedre träskoliknande paret är från Mango, och satt som ett smäck över mina ganska höga vrister. Blev inte mycket mer shopping, utom en tunnstickad tröja från Monki, men den får ni se någon annan dag!
__________________________________________

Viktoria

3 kommentarer:

Johanna - MyShoebox.se sa...

Nu är det min tur att tycka illa om dig! Vill ha båda paren...

Emma sa...

Yay, snyggt byggt - nu slipper jag ha daligt samvete over att jag totalt misslyckats med att hitta Zaraskorna har! xxx

Erika sa...

De översta paren är så snygga! Vill ha! =)