torsdag, maj 13, 2010

oh what a night

Undrar om den här kvällen tar priset i grymma bilder. Och det trots att batteriet dog halvvägs in i kvällen! Arenapersonalfest, hell yeah! Johanna och Marielle började hemma hos mig på en solig balkong med kall, god dryck och många cigaretter.
Hade ruskigt kul!
Kockskrället hade kirrat panpizza och
restaurangchefen ställde fram dryck.
Inte alls dumt!

1. God middag, gott sällskap. 2. Inte bara jag höll i min kamera. Jag ser inte fräsch ut med pizzasallad hängande ut ur munnen! 3. Fick rundad tur i grabbarnas omklädningsrum. Jag och Åsa hittade både det ena och det andra. 4. Läskigt! En arbetskamrat hade samma uppsättning ringar, Glitters döskallering och Västerbottensringen. På vänster hand. Samma fingrar. Och lika färg på nagellacket! Scary!

.
Ingen fest utan lekar.
Gissa vem som vann?
Burträskbingo. Det vill säga, hitta/hämta/fixa fram diverse saker efter en hemsk lista. Tack snälla kvinna som jag attackerade och lätt hysteriskt lånade din majblomma! Du räddade vår kväll! Vi fixade fram allt, heeeeelt utan fusk. Haha. Slutade med att vi, Team Whiskey, (oh yeah, oh yeah) tog hem priset och fick skåla i bubbelbubbel.
.
Tävlingsmänniskan i mig blev lycklig. Mycket lycklig. Heja Team Whiskey!
Någonstans spårade jag ur.
Kan ha och göra med kepsen.
Eller med shotsen?
Vilket som, så hade jag riktigt, jävla roligt.
Jag älskar mitt jobb.
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Emma sa...

Me love dina fyllebloggar, ha! xxx