måndag, maj 10, 2010

ny härlig vecka

Första gången på en evighet som jag njuter av en måndag. Kan bero på det fina vädret i kombination med att jag fortfarande är arbetslös. Men nu ska jag och mitt nyvakna plyte ta med oss det lilla odjuret ut, han behöver träning och motion! Fast det gör nog öven jag..
__________________________________________

Viktoria

3 kommentarer:

elin sa...

Haha, då kanske jag inte ska frästas och säga att jag hade mormors hemmagjorda underbara hallonsylt till ;)
åh vad duktig du är då, jag har bara gått och försökt få ögonkontakt med det lilla trollet, omöjligt :P Kanske ska pröva att han ska få leta godis också, men då måste jag på hundaffärn också :P
plus att Orvar är sämst i världen att leta :( sa det till sambon att dom ska spåra sista kursgången, han började tokskratta och sa bara "det kan inte orvar, han är sämst", sant :D

elin sa...

Hahha, de är ju så skumt att det kan vara så :PFör Orre är ju typ också så, går jätte fint, kommer tillbaka direkt jag ropar på han när han går lös. Men som igår, helt knäpp. Plus att jag vill ha strypkopplet :P men hur går han om du är ute och går med någon annan som har hund? Blir han också crazy då? :P

elin sa...

Okejokej. Nä det är klrt, en massa folk och hundar blir ju helt förvirrande i lill hjärnan dom har :P
För orre går det ganska bra oftast att gå med andra hundar, förutom när Dalton är på bushumör, då blir orre knäpp :P