lördag, maj 08, 2010

matblogg?

Spenderade eftermiddagen med att duka och laga mat hemma hos mor min. Det tar lite tid innan man hittar i ett nytt kök. Snacka om att ha rivit ut skåpar när jag sökt litermått och gått bärsärk under en het jakt på servetter.
Fint blev det. Gott också enligt de inblandade. Men vad vet jag om det, jag hann aldrig smaka.

Istället för att vänta in matgästerna så skyndade jag vidare till syster, vi var bjudna hem till hennes vän Lena. Syster och Ursviks-jävla-maffian, som jag har en tendens att kalla dem. Liksom mammaledigagänget som lunchar, fikar och umgås om dagarna. Nästan så att man vill flytta dit och skaffa småbarn. Helst ett helt kompani, om man ska passa in som bäst! 1. Övermätta efter en riktigt god middag. 2. Il Nostro Ecologica, ny favorit. 3. Tacogratäng med massa goda tillbehör som sallad, fetaost, majs, guacamole, banan, ananas, gurka och vitlökscremefraiche. 4. Tur att man inte är ensam bloggare som fotograferar allt. 5. Efterrätt med frysna hallon (edit: hallon? Varför skrev jag hallon? Blåbär, såklart) i en hemkokt, varm kolasås, toppat med glass. Kaffe.
.
En riktigt trevlig kväll. Grym mat och gott vin. Men med något udda samtalsämnen. Undrar ibland vilken ålder man egentligen är, då vi titt som tätt kom tillbaka till det fullt normala och helt vanliga samtalsämnet bajs.
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Johanna - MyShoebox.se sa...

Förlåt! Tänkte inte på att du också var ute efter ett par :( Jag får hålla ögonen öppna igen då!