måndag, maj 17, 2010

konstiga drömmar

Inatt drömde jag så konstigt.
.
Jag var och hälsade på hos Sophie, i Italien. Av någon anledning fick jag lite ekonomiska problem, och skulle jobba lite där, för att få ihop lite extra pengar. Sophies sambo (förlåt Sof att jag drömmer sånna här konstigheter om din karl) fixade mig ett jobb där han jobbade. På värsta drogstället!
.
Jag stod på ett lastbilsflak och skottade marijuanablad ner i säckar, som skulle skickas vidare. När det flaket är tomt kommer nästa lastbil in på gårdsplanen, det här med släpet fullt av något vitt pulver. Just så ringer min mobil, så jag går lite åt sidan för att svara. Då ser jag poliserna som kommer smygandes, razzia! De dundrar in med dragna vapen - och jag springer. Jag hoppar över plogkanten (haha, snö i Florens?) och tar mig ut på gatan. Osedd. Går lugnt och stilla vidare, vill inte väcka uppmärksamhet.
.
Möter en poliskvinna. Med hund. Hennes schäfer markerar genast på mina händer, och hon börjar misstänka att jag kommer från droggården. På engelska förklarar jag att jag var på semester här i Florens, och att jag provat att "smoke some weed", och att det är därför jag luktar knark. Hon ifrågasätter vilken sorts weed jag rökt, tror mig inte riktigt. Jag säger att jag inte vet, att det var första gången för mig och att jag tog det som erbjöds. Hon låter mig gå, men med uppmaningen att inte bara ta emot vilken röka som helst, att jag kan bli drogad. (?)
.
Jag fortsätter vidare. Det hela slutar med att jag secondhandshoppar resten av dagen, utan att bry mig så mycket om att Sophies karl säkert hamnade i fängelse, eller att jag stått med maija upp till knäna en stund tidigare.
__________________________________________
Viktoria

4 kommentarer:

Wysteriia sa...

Hahahahahaha vilken rolig dröm! ;D

Åsa sa...

Haha.. du är humor! =D

sophie sa...

hahahahaha!! underbart!

Sussie Ö. sa...

Ja, spännande dröm...eller???
Din fantasi verkar det ju inte vara ngt fel på iaf!! :D