måndag, maj 24, 2010

inte ett äkta pjucko

Jag trodde att jag hade över 100 par skor. Jag trodde att jag var ett äkta pjucko. Men jag har (försökt) räkna dem i samband med nedpackning, och kom bara upp till 91 par. Plus några fotbollsskor. 32 par hamnade direkt i en sopsäck, vissa helt oanvända. Hejdå skorna.
__________________________________________

Viktoria

5 kommentarer:

elin sa...

Hahahhaha vad snällt, kan jag få dina 91 par skor då? :D

elin sa...

hahha okej, ändå sjuuuukt mycket? :O Är du typ en shoeholic eller? :P

elin sa...

hahha liiiiiten förkärlek? :P Jamen det har jag också, har dock bara kring 35-40 par :P

Lollo sa...

Jamen, att kika in å hålla dej uppdaterad tycker jag absolut att du ska göra =)

Haha...91 par skor..varför e jag inte alls förvånad =)

Emma sa...

Synd att vi inte har samma storlek bruden! xx