onsdag, april 21, 2010

vi ska sy och vi ska klippa..

På något bisarrt sätt älskar jag att ha fullt upp. Men ibland har ljag lit för fullt upp, och då hinner jag inte riktigt med det jag egentligen måste göra. Städa hemma och hälsa på bästaste vännen och klippa hennes karl är kvällens plan. Måste hinna äta också. Någongång. Och slå in paket. Ska på födelsedagslunch imorgon (och klippa lite, haha) innan kvällspasset på arenan, min kära syster fyller 31. Grattis grattis i förskott, lixom. Men egentligen hade jag tänkt hinna duscha och torka/fixa håret ikväll. Jag kanske hinner det också?
.
Nej, men kanske en tallrik havregrynsgröt till middag skulle göra gott för magen?
__________________________________________
Viktoria

1 kommentar:

Emma - On the moon with Steve. sa...

Jag försöker leva efter det jag skrev men det är svårt. Åh gud så svårt det är. Men jag försöker verkligen för jag mår bättre av det.

Jag gillar att man kan erkänna när man gjort fel eller har svårt att vara en "bra" människa. Bara man försöker så ofta det går.

Tack för kommentaren, du är den enda som sagt något. Annars får man ofta bara kommentarer när man lagt upp bilder, sällan för åsikter.