måndag, april 26, 2010

nattliga tankar

Jag är irriterad. Vet dock inte vad jag är irriterad över. Hela min livssituation kanske. Att inte veta. Jag är ett kontrollfreak, jag vill veta vad som kommer härnäst. Jag vill veta vad som händer i sommar, vad som händer i höst och helst två år framåt. Jag kan absolut vara spontan, men det är bara för stunden - i det stora hela vill jag ha kontroll.
.
Och det har jag inte nu. Inte alls. Tanken är att måla i sommar, men ännu vet jag inte om det kommer in några jobb som jag kan göra. I höst har jag sökt skola, men ännu vet jag inte om jag kommer in någonstans. Jag kan inte planera och börja söka lägenhet, då utbildningarna är på vitt skilda orter.
.
Så nu sitter jag här. Utan jobb. Utan framtid. Och känner stressen.
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Jenny sa...

Jag har också varit arbetslös i snart 6 månader, och kommer säkerligen vara det framöver också. i början hade jag panik, men nu tycker jag bara det är skönt! :)