fredag, april 16, 2010

home already

Är redan hemma efter en kanonmiddag på Stengården, dock tog febern ut sin rätt, och jag känner mig väldigt zombie-stylah. Kameran följde med också, men batteriet stannade kvar hemma, tyvärr. Blev ett par taskiga mobilbilder, plus ett par bilder på Johannas kamera, får se om jag laddar upp några senare. Nu ska jag dö i soffan resten av kvällen.
.
Linda och ni andra på Stengården, jättehärlig kväll och ett kanoninitiativ! Ledsen att jag är så yrkesskadad bara..
__________________________________________
Viktoria

2 kommentarer:

Lorena sa...

runt 900 kanske? =)

Johanna - MyShoebox.se sa...

Åh, kilklackarna från Zara är ju så himla snygga! Jag skulle tro att priset ligger runt 1100-1200, har fär mig att deras skor brukar ha den prislappen ungefär...

Krya på dig vännen!