torsdag, april 22, 2010

hey yo yo!

Klev upp i morse med en sjukt tight tidsplan. Tidsoptimist som jag är. Göra mig vacker (haha, vilket skämt bara där). Äta frukost. Mata, motionera och träna hund. Bädda säng och slå in paket. Åka till ursviken innan elva, klippa söta Maria och luncha hos min syster. Boka in ett möte och hasta in till stan igen - innan klockan två. Där är jag nu. Nu blir det ut med skrutten igen, för att till halv tre hinna åka på Svensk Cater och hämta upp lite grejer till jobbet och innan 15.00 ska jag ha stämplat in. Piece of cake!
.
Jag är så bäst. Så jävla bäst. Helt sjukt så bra jag är. Det går nästan inte att förklara, hur grymt bra jag är. Men för att hinna med allt får jag passa på att uppdatera internet medan jag sitter på toaletten, snacka om att ha tight om tid..
__________________________________________
Viktoria

Inga kommentarer: