måndag, april 19, 2010

been shopping.

Ursäkta för de astråkiga bilderna. Jag är blekfet och inte särskilt photogenic för tillfället. Dessutom var mitt enda ljus en taklampa och den höjda ISO'n gör bilderna lite korniga. Skitsamma, varför ursäktar jag mig ens, det är väl ändå min egen blogg?
.
Nåja. Har klickat hem diverse från H&M, som jag hämtade hos bästaste Inger idag.
1. Jeansshorts, boyfriendfit. Finafina, mycket nöjd. 2. Ljusgrått spetslinne. Gillar det, men har just nu inga linnen att ha under, eller figuren för att ha det enbart med bh. Men det är lättordnat (linnen att ha under alltså, figuren känns jävligt långt bort). 3. Blommig kjol med bred svart resår i midjan. Här snyggt matchad med bara bleka ben och svarta sockar. 4. Längre vit skjorta. Tror det var ett fynd, om jag inte minns fel. 5. De kallade det klänning. Jag vägrar. Ett långt blommigt linne!
.
Fick hem ett paket från densamme webshop för några veckor sedan. Det verkar som om jag gillar att klicka, minsann!
1. Två tunna bommulsklänningar. Mossgrönt och.. ehh. vad heter färgen? Aprikos? 2. Supertunn vit topp. Impulsköp, men kostade under 50-lappen. 3. Zebrarandiga peeptoe-ballerinas, jag gillar't!
.
Köpte den vita fina blommiga sjalen på Indiska härom veckan. Mor min hade köpt den svarta, men gillade den inte riktigt. Snäll som hon är så fick jag den, tack kära mor.

Behöver jag tillägga att jag fått en fantatsisk hang-up på blommigt?
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: