tisdag, mars 30, 2010

nobody win's if you're full of envy

Jag skulle absolut vilja köra stilen som mosters guldklimp går på. Mössan neddragen till näsroten. En irriterad rynka över hela ansiktet. Och krypa ner i ett stort, bylsigt plagg - hade jag haft en overall hade jag använt den. Dessutom vet jag att klimpen var på väg på bio vid fototillfället - änne mer avundsjuka.
.
Men istället så knaprar jag i mig ytterligare några värktabletter och försöker motivera mig för nya, härliga, 13 timmar på jobbet..

_______________________________________
Viktoria

2 kommentarer:

Emma says style, love & rock and roll. sa...

åh lycka till på jobbet!

Jag tror det är märket Duffy på skorna!

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

ja men precis dessutom är ju alla kommentarer öppna för alla att läsa så hans ord stod ju öppna för andra att läsa också, ändå tycker han att jag döljer sanningen.
Ja jisses.